Video: Kale en Kokkie vinden Siem de Jong vergane glorie

Maanden lang was alles hosanna bij Ajaxfans Kale en Kokkie, tot gistermiddag. Ajax legde een wanprestatie op de mat uit tegen FC Groningen. Volgens het duo kwam geen enkele Ajacied aan zijn niveau, maar had het resultaat ook te maken met de keuzes van Erik ten Hag. Zo kunnen ze er niet bij met hun hoofd dat de trainer voor Siem de Jong koos om de geblesseerde Hakim Ziyech op te vangen. De twee hebben goede herinneringen aan Siem en weten heus wel dat hij mooie dingen heeft gedaan voor Ajax, maar ze vinden het niveau dat Ajax nu speelt te hoog voor hem.

De vraag van Wim deze week:

Wie was mijn coach toen ik bij Sparta speelde?

A. Pim Verbeek

B. Hans Kraaij SR

C. Barry Hughes

De winnaar van de vraag van vorige week is: Sander Duijs uit Amstelveen

Related posts

1 Comment

Comments are closed.