Hennie Henrichs neemt afscheid, Eijken benoemd als nieuwe voorzitter

Hennie Henrichs is donderdagavond tijdens de buitengewone Algemene Leden Vergadering afgetreden als voorzitter en zal worden opgevolgd door Frank Eijken. Henrichs kijkt met plezier terug op de afgelopen jaren en is trots dat het weer goed gaat met Ajax.

‘Na 3 keer 3 jaar moet je plaatsmaken. Ik ben begonnen in 2011, dus er blijft nog een jaar over. Maar wij hebben als bestuur besloten gefaseerd terug te treden. Zo zorg je ervoor dat de overdracht richting een nieuw bestuur stapsgewijs verloopt. Ik ben trots dat het weer goed gaat met Ajax en dat iedere Ajacied weer met plezier naar het stadion komt’. Een advies voor zijn opvolger Frank Eijken heeft hij niet echt. ‘Iedere voorzitter doet het op zijn eigen manier, met een eigen stijl. Maar ik weet dat hij een goed bestuurder is en ik ben ervan overtuigd dat hij de vereniging goed zal leiden’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

3 Comments

 1. De Nees

  Anti-cruijffiaan, had 9 jaar geleden al moeten opzouten met een bezemsteel in z’n hol. Daag paddekop.

  1. Moosie

   hij heeft zijn opvolger zelf uitgekozen en blijft gewoon erelid met vetorecht verandert dus geen ene klote,
   hoe is het verder met je Neesie?

  2. De Nees

   Gaat lekker Moos, niks te klagen. Gluur hier nog ’s voor het laatste Ajax nieuws, ook dat ouwe gezever van jullie apekoppen ga je warempel missen. Gaat het nog een beetje met je gezondheid?

Comments are closed.