‘Ajax heeft Carrascal op het oog als versterking door uitvallen Ziyech’

Nu Hakim Ziyech enkele weken uit de roulatie is bekijkt Ajax de optie om een vervanger te vinden. Ajax kijkt daarbij in Argentinië. Volgens de Colombiaanse journalist Pipe Sierra van W Radio Colombia staat Jorge Carrascal in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. Volgens de journalist zou Ajax deze maand nog zaken willen doen met River Plate, de werkgever van de 21-jarige middenvelder uit Colombia. Naar verluidt heeft Carrascal een ontsnappingsclausule van twintig miljoen euro voor negentig procent van zijn transferrechten in zijn contract staan.

Carrascal maakte dit seizoen tot dusver twee doelpunten in acht wedstrijden voor River Plate. Hij heeft een verleden in Europa, met kortstondige periodes bij Sevilla B en Karpaty Lviv. Sinds afgelopen zomer draagt Carrascal het shirt van River Plate, waar zijn contract nog ruim drie jaar doorloopt.

Erik ten Hag zoekt een oplossing voor het wegvallen van Hakim Ziyech, die vanwege een scheurtje in de kuitspier enkele weken niet inzetbaar is.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    En die speler gaat Hakim vervangen dus hij heeft ook de chemie die Ziyech met zij collega’s heeft ik zou zeggen laat hem daar en zoek eens in onze eigen vijver

Comments are closed.