Getafe en Eredivieduels uitverkocht; Duel tegen Spakenburg ook bijna uitverkocht

Dat Ajax kan rekenen op veel support mag wel duidelijk zijn. De seizoenkaarten zijn niet aan te slepen en alle losse kaarten voor de Eredivisie thuisduels in de tweede seizoenshelft zijn inmiddels uitverkocht. Ook het thuisduel voor de Europa League tegen Getafe was binnen no time uitverkocht. Vandaag wordt bekend dat het zelfs storm loopt voor kaarten voor de wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker tegen Spakenburg. Deze wedstrijd wordt op woensdag 22 januari 2020 om 20.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn al ruim 46.000 tickets verkocht voor dit bekerduel. Verwachting is dat ook deze wedstrijd snel uitverkocht zal zijn.

Iedereen kan kaarten bestellen voor de bekerwedstrijd. Je hebt namelijk geen clubcard nodig om tickets te kopen. Tickets op de korte zijde zijn al verkrijgbaar vanaf tien euro. Op de lange zijde zijn de kaarten vanaf twintig euro te koop. Per bestelling kun je vier kaarten bestellen. Hier kun je de laatste kaarten bestellen.

Related posts