There are no ads, please add some


Driessen weet het zeker : ‘Deal Vd Beek naar Real Madrid is rond’

Valentijn Driessen is er zeker van: Donny van de Beek gaat na dit seizoen naar Real Madrid. Zowel Van de Beek zelf als ook Ajax zijn, volgens Driessen,  al akkoord over een transfer komende zomer, zo verteld Driessen bij Veronica Inside. ‘Nee, deze winter niet. Maar nadien gaat hij gewoon naar Real Madrid. Dat mag je opschrijven, dat moet jij’, roept de chef voetbal tegen zijn verslaggever. ‘Het is in kannen en kruiken. Het is helemaal rond. Manchester United hoeft niet meer te bellen.’

Vorige maand wisten ook Spaanse media te melden dat de deal helemaal rond zou zijn.  De Telegraaf wist ook de transfersom te melden: 55 miljoen euro. Valentijn Driessen noemde vorige maand in zijn column de aanstaande transfer het ‘Sinterklaascadeautje van het jaar’. De verslaggever opende zijn column met het laatste nieuws omtrent Van de Beek. ‘Vanaf 1 juli 2020 is Donny van de Beek lid van de Koninklijke familie. Hij zal Ajax dan verruilen voor Real Madrid. Geen van de drie partijen willen de transfer in dit stadium bevestigen, maar de bekendmaking van de overgang en het akkoord is een kwestie van tijd’, aldus Driessen.

De geruchten over een transfer van Van de Beek naar Real Madrid doen al heel lang de ronde, al sinds afgelopen zomer. Verrassend genoeg ging de deal niet door en dus bleef Donny in Amsterdam. De geruchten hielden echter aan en ook clubs uit de Premier League werden genoemd maar die kunnen Van de Beek dus uit hun hoofd zetten, aldus Driessen.

Gerelateerde posts

1 reactie

  1. Charka53

    Valentijn roept wel eens meer wat maar het is een mooie club voor Donny en dat komt hem ook toe.

Reageren is niet mogelijk.