There are no ads, please add some


Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV: 0-0

Jong Ajax heeft niet weten te profiteren van het puntverlies van SC Cambuur door maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong PSV met 0-0 gelijk te spelen. Trainer Van der Gaag moest aardig puzzelen en moest een beroep doen op spelers die niet altijd in de basis beginnen door het trainingskamp van het eerste elftal.

Jasper ter Heide, Alex Mendez en Enric Llansana mochten vanaf het eerste fluitsignaal in de basis starten en het was duidelijk dat de Ajacieden zoekende waren. Beide elftallen kregen enkele kansen om de score te openen maar hoogstaand was het zeker niet. Na rust begon Jong Ajax iets beter te voetballen en was het Dest, vroegtijdig teruggekeerd uit Qatar, die een hard schot zag gestopt worden door doelman Roulaux. Smetje op de avond was de rode kaart voor Pynadath waardoor Jong Ajax het laatste kwartier met tien man kwam te staan. Door het gelijkspel staan de Ajacieden twee punten achter op Cambuur. Volgende week maandag komt FC Dordrecht op bezoek op de Toekomst.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Dest, Van Gelderen (51. Solomons), Kemper, Salah-Eddine, Ter Heide, Mendez, Llansana (77. Pynadath) , Kühn (69. Bandé), Ekkelenkamp, Q. Timber

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts