Raiola: ‘Als Ajax er met AZ uitkomt en een goed plan heeft voor Stengs en Boadu is het mijn plicht te gaan luisteren’

Calvin Stengs en Myron Boadu laten beiden weten het seizoen zeker af te maken bij AZ en niet te vertrekken in de winterstop, zo melden de twee aanvallers in gesprek met Voetbal International. Eerder liet ook AZ al weten er niet over te peinzen beide goudhaantjes te laten vertrekken halverwege dit seizoen. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet al weten dat het duo begeerd wordt in Europa en dat er veel clubs zich bij hem hebben gemeld voor het duo.

“Ik maak sowieso hier het seizoen af. Ik weet dat er veel geruchten over mij en Myron de ronde gaan. Maar voor mij is een vertrek in de winterstop geen optie”, aldus Stengs tegenover het weekblad. “Voor mij geldt hetzelfde als voor Calvin. Ook ik maak het seizoen af bij AZ. We zijn hier met z’n allen met iets speciaals bezig en dat willen we doortrekken in de tweede seizoenshelft”, zo vult Boadu zijn maatje aan.  Raiola gaf dit eerder al aan.

“Misschien blijven ze nog wel een jaar, maar als Ajax er met AZ uitkomt en een goed plan heeft voor bijvoorbeeld Stengs en Boadu, is het mijn plicht te gaan luisteren”, benadrukte de altijd sluwe Raiola tegenover VI. “Je mag best weten dat ik nu gesprekken voer met Europese topclubs die aan mij vragen: Malen of Boadu? Dan geef ik eerlijk antwoord.”

Related posts