Ajax wint met ‘B-elftal’eerste oefenduel van KAS Eupen

Ajax heeft op trainingskamp in Qatar in een oefenduel gewonnen van KAS Eupen. In Doha werd de club uit de hoogste afdeling van het Belgische voetbal verslagen met 2-0. De doelpunten vielen in de eerste helft. Ajax speelde in een wat experimentele samenstelling. Bruno Varela stond in het doel, Edson Álvares en Perr Schuurs vormden het defensieve centrum, de 16-jarige Naci Ünüvar had eveneens een basisplaats. 

Gelegenheidsaanvoerder Siem de Jong opende al vroeg de score uit een voorzet van Carel Eiting, gegeven met de buitenkant van de voet. Lassina Traoré kopte nummer twee binnen, opnieuw op aangeven van Eiting.

Zaterdag speelt Ajax nog tegen Club Brugge, waarna het zondag terug naar huis vliegt.

Ajax – KAS Eupen 2-0 (2-0)
20.  Siem de Jong 1-0
33. Lassina Traoré 2-0

Opstelling Ajax:
Varela; J. Timber (76.Schuurs), Álvarez, Schuurs (60.Pierie), Castillo; Eiting, Marin, De Jong; Lang, Traoré (46.Danilo), Ünüvar (65.Taylor).

Basisopstelling KAS Eupen:
De Wolf; Beck, Verdon, Blondelle, Gnaka; Milicevic, Ezatolahi, Lambert, Amani; Bautista, Embalo.

Related posts