‘Man United denkt Van de Beek in winterstop los te kunnen weken bij Ajax’

Manager Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United hoopt in januari een aantal versterkingen aan zijn selectie toe te kunnen voegen en kijkt volgens ESPN nadrukkelijk rond bij Ajax. Bronnen rondom de club zouden hebben verzekerd dat Donny van de Beek bovenaan het wensenlijstje van de Noorse trainer staat. United is al langer op zoek naar een aanvallende middenvelder maar inmiddels zou het een prioriteit zijn geworden om deze positie goed in te vullen. United denkt dat het een kans maakt om Van de Beek deze maand nog los te weken bij Ajax omdat Ajax uitgeschakeld is in de Champions League. Door het mislopen van de vele miljoenen zou hierdoor de club ‘kwetsbaar’ zou zijn voor aanbiedingen van grote clubs voor hun sterspelers. Ajax wil naar verluidt een bedrag van boven de 50 miljoen pond, bijna 59 miljoen euro, voor Van de Beek. 

Naast Van de Beek is ook de naam van Hakim Ziyech volgens ESPN gevallen op Old Trafford. Solskjaer geldt als een bewonderaar van de spelmaker, maar zou vanwege de problemen op zijn middenveld momenteel de voorkeur geven aan de komst van Van de Beek. De middenvelder werd afgelopen zomer overigens ook nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. Of de Koninklijke echter nog steeds geïnteresseerd is, is op dit moment niet duidelijk.

Related posts

2 Comments

Comments are closed.