Bandé sluit voorlopig aan bij Jong Ajax

Hassane Bandé sluit voorlopig aan bij Jong Ajax om weer volledig fit te geraken, zo meldt het Algemeen Dagblad. Bandé is dan ook niet met Ajax mee op trainingskamp in Qatar, maar is in plaats daarvan aangesloten bij Jong Ajax voor het trainingskamp in het Spaanse La Manga. Bandé kwam anderhalf jaar geleden voor acht miljoen euro over van KV Mechelen. Al snel ging het helemaal mis voor de 21-jarige vleugelaanvaller uit Burkina Faso. Hij liep een kuitbeenbreek op in een oefenwedstrijd van Ajax tegen Anderlecht en moest hierdoor maandenlang revalideren. In november vorig jaar maakte hij pas zijn rentree in een oefenduel met Willem II (6-1). Bandé wist zelfs te scoren.

“Mijn doel is nog altijd onveranderd: ik wil belangrijk worden voor Ajax 1 en doelpunten maken en assists geven”, aldus een gedreven Bandé twee maanden geleden in gesprek met Voetbal International. Bandé, die tot dusver driemaal uitkwam voor Jong Ajax, heeft in de Johan Cruijff ArenA een doorlopende verbintenis tot medio 2023.

Related posts