‘Arsenal wil Ziyech verleiden tot winterse transfer’

Arsenal heeft aangegeven dat het serieuze interesse heeft om Hakim Ziyech over te nemen van Ajax, zo weet het Engelse Express te melden. Ajax zou inmiddels op de hoogte zijn van de belangstelling en heeft aangegeven dat er minimaal 50 miljoen op tafel moet worden gelegd voor de diensten van Ziyech. 

Arsenal-manager Mikel Arteta ziet in Ziyech de gedroomde versterking voor zijn elftal maar zalhet spel slim moeten spelen omdat ook Tottenham Hotspur heeft aangegeven dat het Ziyech graag wil toevoegen aan de selectie. Arsenal heeft met het aanstellen van de nieuwe manager Mikel Arteta een plan voor de toekomst opgesteld en daarin zijn forse financiële injecties geen probleem voor de club uit Londen. Afgelopen zomer werd Ziyech ook al gelinkt aan een transfer naar Arsenal, maar zover kwam het niet. Nu lijkt Arsenal opnieuw te willen onderhandelen met het kamp Ziyech en hebben zij zelfs ingezet op een winterse transfer. Of Ajax daarmee akkoord gaat is nog niet bekend.

Bron: Express

Related posts

1 Comment

  1. huub

    Ajax moet geen tussentijdse transfer toelaten!! Voor Ajax komt nu ook in een belangrijke fase, Europees en eredivisie (kampioenschap) trouwens 50 miljoen is een lachertje, 75 miljoen zou meer erbij passen!!

Comments are closed.