‘Raiola in gesprek met Juventus over Gravenberch’

Ryan Gravenberch maakte vorige week thuis tegen ADO Den Haag zijn basis-debuut in Ajax 1. De jongeling bekroonde zijn debuut meteen met een treffer. De zeer talentvolle middenvelder wordt door zowat heel de Europese top nauwlettend gevolgd. Vorig jaar tekende hij een contract bij Ajax tot de zomer van 2021. Langer kon Ajax het talent niet aan zich binden omdat hij nog geen 18 jaar was. Onlangs sprak Gravenberch zelf nog zijn vertrouwen uit in de onderhandelingen met Ajax over een nieuw contract, maar met zaakwaarnemer Mino Raiola weet je het maar nooit. Geruchten over een vroegtijdig vertrek uit Amstrerdam gingen al eerder rond. Hoewel ook Raiola denkt dat de zeventienjarige middenvelder zich nog voldoende kan ontwikkelen bij Ajax, praat de zaakwaarnemer ondertussen wel met Juventus over een toekomstige transfer, zo meldt het Italiaanse Calciomercato.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Laat je niet gek maken door die rioolrat gewoon je geduld bewaren dan kom je vanzelf in het eerste en neem een voorbeeld aan Mathijs zou hij nou zo gelukkig zijn ?

Comments are closed.