Fijne feestdagen en een super 2020

Dit jaar is weer voorbij gevlogen! We mogen als we terugkijken niet klagen want we hebben de halve finale van de Champions league gehaald, de beker binnen gesleept, Landskampioen geworden, de Johan Cruijff Schaal meegenomen, enorm veel geld verdiend, winterkampioen geworden en een record aan goals gescoord. Het voetbal van Ajax sprankelt als vanouds en soms verliezen we maar meestal winnen we! Helaas verloren we een aantal bekende Ajacieden waaronder midvoor Jan Seelen en Henk van Santen maar ook wat minder bekenden. Er waren zo aan het eind van 2019 wat cruciale spelers geblesseerd maar die zullen allemaal herstellen. Ook voor Daley Blind is er goede hoop! 2020 belooft een mooi jaar te worden als je alleen al kijkt hoe de jeugd in het eerste speelt. Wij van Ajaxfanzone.nl hebben er veel vertrouwen in en wensen jullie, ook namens onze kunstenaar Henk Veen, fotograaf Jacques Kattenburg en prijzenleverancier Bouds-Inn, een prachtige kerst en een super 2020!

 

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    We hebben inderdaad een mooi jaar gehad des te zuurder was de uitschakeling in de CL. maar we mogen trots zijn op onze club.
    En ik wens ieder een fijne Kerst.

Comments are closed.