Uitslag prijsvraag: Wie wint zo’n fantastisch Ajax uitshirt?

Jullie hebben nog een uitslag tegoed van onze prijsvraag van 26 november j.l. De vraag was: Wie is de Ajax-speler op de foto? Wederom veel inzendingen, waaronder natuurlijk ook foute maar ook een hoop goede gelukkig! Het was natuurlijk onze pitbull Nico Tagliafico (zie foto hieronder)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij Linda Bras uit Assendelft er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Linda met dat schitterende Ajax-uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, uiteraard ook met de feestdagen, natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige uit- en thuiscollectie 2019-2020 is bij Bouds-Inn verkrijgbaar met 10% korting! 

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een nieuwe prijsvraag! Sterker nog: Dit jaar bestaat AjaxFanzone.NL maar liefst 20 jaar. Dat vieren we de komende vakantieweken met nog meer nieuwe prijsvragen! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Nico Tagliafico!


Related posts