‘Ajax biedt ADO al jaren lang kaarten aan voor duel in Amsterdam maar de club weigert die’

Vandaag werd Ajax-ADO Den Haag voor het 13e opvolgende seizoen gespeeld zonder supporters van ADO. Wie denk dat dit een besluit van Ajax of de gemeente Amsterdam is heeft het mis. Ajax biedt ADO Den Haag namelijk al een aantal seizoenen kaarten aan, maar de Haagse club maakt tot dusver ieder jaar de keuze om deze niet af te nemen. Ondanks het feit dat Ajax-supporters nog niet welkom zijn in Den Haag, gaat Ajax volgend seizoen opnieuw kaarten aanbieden aan ADO Den Haag. ‘Wij zijn van voornemens dat zij gewoon weer welkom zijn. Dat staat los van het feit of onze fans wel of nog steeds niet naar Den Haag mogen’, aldus een woordvoerder van Ajax vanmiddag tegenover FOX Sports.

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax baalde er van dat er geen fans van ADO in de Johan Cruijff Arena waren. Hij wil ze er volgend seizoen weer bij hebben, zelfs als Ajax-fans weer niet naar Den Haag mogen.

Related posts