There are no ads, please add some


Jong Ajax wint met 2-0 van Top Oss

Jong Ajax heeft de eerste seizoenshelft prima afgesloten en staat zelfs samen met SC Cambuur, wat zondag nog in actie komt, gedeeld eerste in de competitie. Jong Ajax begon rustig aan de wedstrijd en opvallend was dat de bezoekers uit Oss bijna niet uit hun schulp kwamen. Brobbey gaf al een aantal waarschuwingen maar tot scoren kwam de spits nog niet in het eerste half uur. Vlak voor rust was het wel raak en schoot Brobbey de bal achter doelman Koeman. In de tweede elft toonde Top iets meer lef en moest Kotarski namens Jong Ajax enkele kansen van de bezoekers redden. Een kwartier voor tijd viel echter de beslissing want uit een voorzet van Juan Castillo scoorde Ünüvar de 2-0. Door de overwinning gaat Jong Ajax met een goed gevoel richting winterstop en kan het terugkijken op een uitstekende eerste seizoenshelft.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van Gelderen, J. Timber, Pierie, Castillo, Ter Heide, Taylor, Kühn (86. Tethani), Hansen (46. Ünüvar), Brobbey (46. Mendez), Q. Timber

Gerelateerde posts

1 reactie

Reageren is niet mogelijk.