Driessen: ‘Ajax gaat voor directe versterking in de winterstop’

Volgens Valentijn Driessen gaat Ajax in de winterstop voor een directe aanvallende versterking. Ajax mist met Neres, Promes en Labyad enkele spelers op de flanken en prompt werd er driemaal op rij verloren. Volgens Driessen heeft Ajax genoeg financiële middelen om de selectie te versterken in de winter, zo verteld hij in de podcast van De Telegraaf.  ‘Als het dreigt mis te gaan denken ze bij Ajax: we kunnen kopen, dus dan gaan we kopen. En ze gaan kopen. Ze willen de ploeg versterken met een directe versterking’, aldus Driessen.

Volgens Driessen zal Ajax de titelstrijd uiteindelijk ook in zijn voordeel gaan beslissen maar komt de club kwalitatief tekort in de breedte. ‘De topclubs in Nederland hebben een brede bank, maar kwalitatief zit er weinig op. Ten Hag roept dat wel, maar ook Ajax heeft geen zestien volwaardige eerste elftal spelers.’

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Als het dan echt nodig is koop dan niet uit de winkel waar Alvarez en Marin vandaan komen die kwaliteit hebben zeker in jong Ajax.

Comments are closed.