Ajax treft het Spaanse Getafe in eerste knock-outronde Europa League

Ajax neemt het in de eerste knock-outronde van de Europa League op tegen Getafe, zo heeft zojuist de loting in het Zwitserse Nyon uitgewezen. Ajax speelt op donderdag 20 februari 2020 eerst uit. Een week later; op donderdag 27 februari is de return in Amsterdam. Ajax en Getafe speelden nog nooit eerder tegen elkaar. De Spanjaarden, die op dit moment op de verdienstelijke vierde plek bezetten in La Liga, eindigden in de groepsfase als tweede in een poule met FC Basel, Krasnodar en Trabzonspor.

De laatste keer dat Ajax in het hoofdtoernooi van de Europa League uitkwam, bereikte de club de finale. Die werd in 2017 met 2-0 verloren van Manchester United. Vorig seizoen reikte Ajax nog tot de halve finales in de Champions League.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Tegen die tijd zijn we wel weer op volle sterkte dus kunnen we met een gerust hart daar naar toe.

Comments are closed.