Jong Ajax klopt koploper Cambuur met 0-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de topper tegen koploper SC Cambuur met 0-2 gewonnen. Cambuur begon sterk aan de wedstrijd maar gaandeweg de eerste helft kreeg Jong Ajax meer grip op de wedstrijd. Na een half uur resulteerd dat dan ook in de openingstreffer voor Jong Ajax. Brian Brobbey  scoorde op aangeven van Juan Familia Castillo de 0-1. In de tweede helft maakte Naci Ünüvar zijn debuut, zette Cambuur flink aan maar scoorde Hansen de 0-2. Daar bleef het bij in Leeuwarden. Door de zege naderde Jong Ajax koploper Cambuur tot op 3 punten!

Opstelling Jong Ajax: Scherpen; Van Gelderen, J. Timber, Pierie, Familia Castillo; Gravenberch, Eiting, Ekkelenkamp; Hansen(90. Taylor), Brobbey (67. Naci Ünüvar) en Q. Timber (87. Jasper ter Heide).

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Daar lopen toch echt wel goede spelers rond hoor wordt het niet tijd dat er een paar meer speeltijd in het eerste gaan krijgen dan hoeven we niet direct dure spelers te kopen die niet meer toe voegen dan wat er daar rond loopt.

Comments are closed.