Mogelijke tegenstanders Ajax bekend

Donderdagavond zijn de laatste wedstrijden in de groepsfase van de Europa League gespeeld en dus weet Ajax wie de mogelijke tegenstander gaat worden in de zestiende finale. AZ, dat zich ook wist te plaatsen, kan niet de tegenstander van Ajax worden aangezien teams uit hetzelfde land elkaar ontlopen. Ajax heeft een geplaatste status waardoor het op donderdag 20 februari de uitwedstrijd zal spelen tegen een ongeplaatste ploeg, en op donderdag 27 februari de return volgt in de Johan Cruijff Arena.

Geplaatste ploegen
AJAX, Sevilla, Celtic, Espanyol, FC Salzburg, Internazionale, Benfica, Celtic, Malmö FF, FC Basel, LASK Linz, Arsenal, FC Porto, Espanyol, AA Gent, Basaksehir, SC Braga, Manchester United.

Ongeplaatste ploegen
APOEL Nicosia, Bayer Leverkusen, Shakhtar Donetsk, Olympiakos Piraeus, Club Brugge, CFR Cluj, FC Kopenhagen, Getafe, Eintracht Frankfurt, Sporting Portugal, Rangers FC, Ludogorets, VfL Wolfsburg, AS Roma, Wolverhampton Wanderers, AZ.

Related posts

1 Comment

  1. Slingertje.

    Daar zitten toch een aantal lastige ploegen tussen maar ook mooie trips naar de uitwedstrijden.

Comments are closed.