Blind: ‘Noa heeft gestreden maar je mist spelers als Promes en Neres’

Daley Blind baalde stevig na de Champions League-uitschakeling tegen Valencia en gaf na afloop aan dat er genoeg strijd en passie aanwezig was maar dat men ook een aantal belangrijke spelers mist. Blind vond namelijk dat Ajax prima speelde en nauwelijks kansen weggaf.

‘We begonnen dominant, speelden ver naar voren en eigenlijk kwam Valencia er niet aan te pas. Ontzettend veel strijd en passie, goed gedaan, maar echte mogelijkheden bleven uit. Dan krijg je er eentje tegen en weet je dat het ook de andere kant op kan vallen. Daarnaast misten we ook Promes en Neres en dat is wel iets te veel van het goede. We weten allemaal wat voor voetballers dat zijn en nu moest Noa Lang het proberen. Hij heeft keihard gestreden. Maar het is duidelijk dat je twee spelers met grote kwaliteiten mist’. Op de vraag over het moment dat Blind in de tweede helft even onwel liet hij weten: ‘Ik weet ook niet wat het was, ik was gewoon bezig met het spel en alles werd opeens wazig. Ik werd duizelig en toen zakte ik even in elkaar. De dokter zei dat ik wit wegtrok. Maar ik heb van mezelf ook al niet zo’n kleur’, sloot hij af met een knipoog.

Bron: Veronica

Related posts

2 Comments

  1. Arie

    OK nu snel vergeten de scheidsrechters in de CL zijn niet altijd top want wat in LONDON GEBEURDE WAS BELACHELIJK maar doe je best in Alkmaar en laat dit fantastiche seizoen niet als een nachtkaars uitgaan.

    1. Charka53

      Het is ook wel zo dat we twee spelers missen en zo de dingen die automatisch gaan nu even niet werkten en dat is logisch en ja Noa is een goede speler en dat vindt hij jammer genoeg zelf ook maar inde CL moet hij nog een hoop leren en hopelijk komen voor hem en Ajax nog vele kansen.

Comments are closed.