Live Ajax – Valencia: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond vanaf 21:00 uur de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Valencia, en zoals bekend volstaat een punt om te overwinteren in het miljoenenbal.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Bekijk hier de mogelijke scenario´s van vanavond

Promes nog geblesseerd, Onana kan spelen
Quincy Promes moet de wedstrijd van vanavond missen aangezien de aanvaller nog niet volledig is hersteld van zijn kuitblessure. Andre Onana liet iedereen even schrikken met zijn bezoek aan het ziekenhuis voor een MRI-scan maar daar is niks ernstigs uitgekomen. De verwachting is dan ook dat Onana gewoon zijn doel zal verdedigen.

Valencia tot op de tanden gewapend
Waar Ajax afgelopen weekend een slechte generale had tegen Willem II won Valencia zijn wedstrijd in de competitie wel. Levante moest er 2-4 aan geloven. Het elftal uit de sinaasappelstad is tot de tanden toe gewapend. Linkerspits Ferrán Torres: ‘We strijden voor een plek in de volgende ronde van de Champions League. Het wordt een leuke wedstrijd voor ons, we gaan alles geven. We zijn in de winning mood, dus dan gaat het allemaal wat makkelijker. De wedstrijd tegen Levante was een goede generale voor Amsterdam’.

Fransman Turpin fluit wedstrijd
Clément Turpin is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd van vanavond. Turpin is voor Ajax een oude bekende in het miljoenenbal. Vorig seizoen floot de Franse arbiter Ajax drie keer eerder: Dynamo Kiev (3-1), Bayern München (3-3) en de absolute kraker in Turijn tegen Juventus (1-2). De Franse arbiter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Nicolas Danos en Cyril Gringore. Frank Schneider zal optreden als vierde official.

Vermoedelijke opstelling Ajax 
Andre Onana, Sergino Dest, Joel Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Donny van de Beek, Lisandro Martínez, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Noa Lang.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts