Veltman trots op supporters: ‘We kregen een mooi compliment’

Ajax beleefde vrijdagavond natuurlijk een zeperd van jewelste in de thuiswedstrijd tegen Willem II maar toch heeft Joël Veltman een goed woordje over voor  zijn eigen supporters. De Ajacieden ontvingen na afloop namelijk een applaus in plaats van een fluitconcert.

‘Dat was goed om te zien want aan het einde kregen we een mooi compliment nadat ze begonnen te klappen en ons toe begonnen te juichen. Daar kijk ik liever naar dan na een paar mensen die staan te fluiten, We hebben dinsdag weer de volle steun nodig’. Ook trainer Ten Hag viel het op dat de supporters tijdens en na de wedstrijd toch positief gestemd waren. ‘Dat is te waarderen’, vertelde hij op de persconferentie.

Bron: AT5

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Laten we wel wezen we zijn al zo lang verwend met goed voetbal en goede overwinningen dan is er ook geen reden om nu al weer negatief te doen en de spelers weten zelf ook wel dat ze onder maat waren en zullen zeker en dat hoop ik er Dinsdag wel anders in staan en in de competitie dit niet meer laten gebeuren.

  2. Sluk

    En als er wel een fluitconcertje was dan moet je dat ook in perspectief plaatsen en niet dramatisch over doen. Het heeft dan alleen betrekking op de wedstrijd van dat moment en niet ten aanzien van de andere fantastische prestaties. Uiteindelijk wist iedereen dat er ooit wel een weer keer een nederlaag aan zat te komen.

Comments are closed.