Ajax O19 wint mini-Klassieker met 0-3

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de mini-Klassieker tegen Feyenoord O19 met  0-3 gewonnen. In de Kuip wisten Tunahan Tasci en Naci Ünüvar te scoren en kreeg het ook nog wat hulp door een eigen doelpunt van Valk.

In de eerste helft gebeurde er weinig waardoor de ruststand dan ook 0-0 was. Maar in de tweede helft ging het volledig los. Na een eigen doelpunt van Valk scoorde Tasci de 0-2 maar in de feestvreugde trok hij zijn shirt uit en met al een gele kaart op zak betekende dat een rode prent voor Tasci. Me tien man wist de ploeg van John Heitinga de thuisploeg alsnog pijn te doen en scoorde Ünüvar de 0-3. In de slotfase liepen de gemoederen nog even hoog op, wat resulteerde in rode kaarten voor Ajacied Max de Waal en Feyenoorder Wouter Burger.

Related posts