‘Iemand deed zich voor als vader jonge veldbestormer en zette shirt Ziyech te koop op eBay’

Afgelopen week was er veel verontwaardiging omdat het shirt dat Hakim Ziyech aan een jonge veldbestormer na afloop van het Champions League-duel tussen Lille OSC en Ajax had gegeven op eBay te koop werd aangeboden. Nu blijkt dat deze jongen; Yassine het shirt van de middenvelder van Ajax nooit gekregen, zo verklaard de jongen tegenover Almarssadpro. 

‘Ik kon niet terug om het shirt te krijgen, want ik had haast. Mijn moeder wachtte op mij en door de verkeersdrukte moesten we snel weg. Iemand anders deed zich voor als mijn vader en heeft het shirt meegenomen.’ Het shirt is dus uiteindelijk bij iemand anders terecht gekomen. Diegene bood het shirt waarschijnlijk aan op eBay. De advertentie is inmiddels van eBay verwijderd.

Yassine zegt te hopen dat Hakim Ziyech dit bericht ook leest en dat hij wellicht nog een kans krijgt om een shirt van zijn idool te bemachtigen.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.