‘Zidane wil Pogba maar leiding Real gaat voor Van de Beek; Transfer kan binnen paar uur afgerond zijn’

Donny van de Beek werd afgelopen zomer nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid maar een transfer bleef uit. Afgelopen zomer werd Real naast Van de Beek ook in verband gebracht met Christian Eriksen en Paul Pogba. Laatstgenoemde geldt nog steeds als favoriet van Zidane, zo meldt het Spaanse medium Marca vandaag. Pogba, die nog tot medio 2021 vastligt bij Manchester United, heeft zelf ook oren naar een overstap naar de Koninklijke. De leiding van Real twijfelt echter of Pogba wel zou passen binnen de selectie. Van de Beek is de favoriet van de clubleiding, aldus Marca. De Spaanse sportkrant meldt dat het strikken van Van de Beek binnen een paar uur moet lukken als men besluit vol te gaan voor de Oranje-international.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat begint goed als de neuzen in Madrid niet dezelfde kant op staan ,als een trainer een speler krijgt die hij niet wil is de speler het haasje dus Donny let op met de keuze die je gaat maken.

Comments are closed.