‘Ajax maakt gigantische vraagprijs Ziyech bekend’

Hakim Ziyech heeft aangegeven in de winterstop niet uit de Johan Cruijff ArenA te vertrekken, maar de kans wordt steeds groter dat hij in de aankomende zomer wel vertrekt. Zijn spel in de Eredivisie en vooral de Champions League is ook de Europese grootmachten niet ontgaan. Afgelopen zomer  toonden alleen Sevilla en AS Roma concrete interesse om Ziyech voor de gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro over te nemen. Ziyech liet echter weten alleen voor de absolute top te willen gaan.  Ajax sloeg snel toe en liet zijn smaakmaker een nieuw contract ondertekenen met een flinke salarisverhoging. Dat betekent gelijk wel dat de gelimiteerde vraagprijs van 30 miljoen euro tot het verleden behoort. Overmars kan vragen wat hij wil en volgens de buitenlandse roddelmedia heeft de Technisch Directeur van Ajax tegenover verschillende partijen gecommuniceerd dat het bieden nu begint bij maar liefst 80 miljoen euro, aldus SoccerNews.

Related posts

4 Comments

  1. Indojood

    Ja, deze speler was volgens velen, zoals Nietmanen en Van Eugelen, niet goed genoeg. ?

  2. Charka53

    Hakim is het voor de doorsnee Ajacied zeker waard en hij speeld vaak de sterren van de hemel en heeft veel de bal en dus gaat er dan ook veel bal verlies mee gepaard en bij Ajax is dat geen probleem maar of de echte top waar wij nog net niet zijn accoord mee gaan betwijfel ik maar ik gun hem het van harte .

Comments are closed.