Quincy Promes nog niet inzetbaar voor duel tegen Willem II

Quincy Promes is door een spierblessure in zijn onderbeen zeker niet inzetbaar tegen Willem II en het is nog maar de vraag of Quincy hersteld zal zijn voor de Champions League-wedstrijd tegen Valencia. ‘De komende dagen wordt meer duidelijkheid verwacht over de inzetbaarheid van Promes in de volgende wedstrijden, maar de competitiewedstrijd van aanstaande vrijdag tegen Willem II komt voor de international sowieso te vroeg’. Promes was dit seizoen uitermate goed bezig en is topscorer; Tien goals in de Eredivisie en vier  in de Champions League. Helaas moest onze aanvaller afgelopen zondag het veld, na net geen half uur spelen, geblesseerd verlaten. De wedstrijd tegen Willem II is al vrijdagavond om 20:15 en de wedstrijd tegen Valencia is op dinsdag 11 december om 21:00 uur.

Related posts