Live Lille – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond vanaf 21:00 uur de uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen het Franse Lille OSC.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Ten Hag laat nog niks los over vervangers van Veltman en Blind
Ajax moet het zoals bekend vanavond stellen zonder Joel Veltman en Daley Blind die geschorst zijn na hun rode kaart tegen Chelsea. Trainer Erik ten Hag liet op de persconferentie nog niks los over de vervangers van het tweetal maar het is zeer aannemelijk dat Perr Schuurs en Edson Alvarez hun opwachting in de basis zullen maken. Trainer Christophe Galtier van Lille liet overigens weten met hetzelfde probleem te zitten want hij mist het centrale duo Soumaoro en Fonte en moet dus ook een beroep doen op jonge vervangers.

Brych fluit duel in Stade Pierre-Mauroy
De Duitser Felix Brych is door de UEFA aangesteld als arbiter en zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Mark Borsch en Stefan Lupp. Brych had Ajax vorig seizoen twee keer onder zijn hoede en dat was in de uitwedstrijd tegen Real Madrid (1-4) en in de halve finale tegen Tottenham Hotspur (2-3) in Amsterdam.

Swart reist mee en kiest voor Alvarez en Martinez
Sjaak Swart is dinsdag meegereisd met Ajax en natuurlijk blikt Mister Ajax vooruit op de wedstrijd. Sjaak heeft zo zijn bedenkingen over Perr Schuurs maar volop vertrouwen in het middenveld en de aanval. ‘Perr begint soms wat zenuwachtig dus die gok zou ik niet nemen. Alvarez en Martinez mot je in het centrum laten spelen want deze gasten zijn wel wat gewend in Zuid-Amerika. Zo gesloten mogelijk spelen, voorin krijg je altijd kansen om één of twee goals te maken’.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is toch wel een aderlating als Daley er niet bij is maar ik heb er alle vertrouwen in dat we het goed doen vanavond , succes allemaal

Comments are closed.