AZ-Ajax mogelijk tóch in Alkmaar

Waar we gisteren nog wisten te melden dat de wedstrijd tussen AZ en Ajax van 15 december hoogstwaarschijnlijk niet zal worden gespeeld in het AFAS Stadion van de Alkmaarders blijkt er nu toch een kans te zijn dat dit toch wel het geval is. ‘Indien AZ in de komende twee weken de ontbrekende gegevens aanlevert en het totale onderzoek aantoont dat het stadion voldoet aan de minimale wettelijke norm, kan de aanschrijving deels of geheel van het stadion. Dan is het ook toegestaan dat er supporters bij de wedstrijd aanwezig zijn’, zo schrijft de gemeente Alkmaar op haar website.

Er zijn onder andere zorgen over de tribune voor het hoofdgebouw, welke geïnspecteerd moet worden en waarvan vervolgens de gegevens doorgegeven moeten worden aan de gemeente. Deze inspectie heeft tot op heden nog niet plaats gevonden.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.