VI: ‘Ajax aast op Servische verdediger Pavlovic(18)’

Ajax houdt de verrichtingen van Strahinja Pavlovic nadrukkelijk in de gaten, zo meldt Voetbal International. Volgens het weekblad zijn er echter meerdere clubs in de markt voor de centrumverdediger van Partizan Belgrado, dit seizoen de tegenstander van AZ in de Europa League. De flinke belangstelling voor de pas achttienjarige stopper kan de prijs behoorlijk opdrijven, aldus VI. In Servië wordt Pavlovic gezien als de nieuwe Nemanja Vidic. Die speelde tussen 2006 en 2014 voor Manchester United en pakte met die club veel prijzen, waaronder vijf keer de landstitel en een keer de Champions League in 2008.

Pavlovic verlengde onlangs nog zijn verbintenis bij Partizan tot de zomer van 2024. Ook het Algemeen Dagblad maakt melding van de interesse van Ajax in ‘de boomlange’ Pavlovic, die donderdag ook weer in actie komt tegen AZ.  Het is overigens niet bekend welke andere clubs ook azen op de jonge centrale verdediger. Volgens VI zou in ieder geval ook PSV interesse hebben.

Related posts