Duitser Brych fluit Lille – Ajax

Ajax treft aanstaande woensdag een bekende arbiter wanneer men het opneemt tegen Lille in de groepsfase van de Champions League. De Duitser Felix Brych is namelijk door de UEFA aangesteld voor deze wedstrijd. Brych had Ajax vorig seizoen twee keer onder zijn hoede en dat was in de uitwedstrijd tegen Real Madrid (1-4) en in de halve finale tegen Tottenham Hotspur (2-3) in Amsterdam.

De 44-jarige Duitse arbiter wordt in Frankrijk geassisteerd door zijn landgenoten Mark Borsch en Stefan Lupp. Voor André Onana, Lisandro Martínez en Quincy Promes is het overigens oppassen geblazen want het drietal staat op scherp, en bij een eventuele gele prent van Brych missen zijn de laatste groepswedstrijd tegen Valencia op 10 december in de Johan Cruijff Arena.

Related posts