Jong Ajax wint uitwedstrijd tegen NAC Breda: 1-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond goede zaken gedaan door de uitwedstrijd tegen NAC Breda met 1-2 te winnen. In een wedstrijd met veel Amsterdamse kansen kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag nog wel op achterstand maar uiteindelijk gingen de drie punten mee naar Amsterdam.

Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd maar kwam toch op achterstand door een doelpunt van Mounir el Allouchi . De ploeg van trainer Van der Gaag leek even aangeslagen maar niets was minder waar. De Ajacieden kregen weer volop kansen en het was uiteindelijk Noa Lang die op slag van rust de gelijkmaker wist te scoren. Ook na rust was het Jong Ajax wat het spel maakte en toen de wedstrijd in een gelijkspel leek te eindigen sloeg Brobbey toe na een zuivere voorzet van Castillo. NAC kreeg nog één kans, raakte daarmee de paal, maar de overwinning voor Jong Ajax was meer dan verdiend.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Van Gelderen, J. Timber, Pierie, Castillo, Q. Timber (81. Taylor), Gravenberch, Ekkelenkamp, Kühn (75. Brobbey), Traoré, Lang (60. Jensen)

Related posts