Van der Vaart: ‘Stengs en Boadu moeten naar Ajax gaan’

Rafael van der Vaart hoopt dat Calvin Stengs en Myron Boadu komende zomer de overstap maken naar Ajax. De twee toptalenten van AZ zitten deze week voor het eerst bij Oranje en dat is volgens Van der Vaart ook logisch, zo laat hij zondagavond weten in het programma Studio Voetbal.

Die twee jongens spelen fantastisch en ik denk dat Ajax een hele goede stap zou zijn voor beide spelers. Het is ook logisch. Niet leuk voor AZ, maar wel voor het Nederlandse voetbal’. Stengs en Boadu werden afgelopen week ook gelinkt aan FC Barcelona maar dat is volgens Van der Vaart nog te vroeg. Barcelona… Ik zit hier natuurlijk met een Ajax-pet, maar Ajax zou het beste zijn als volgende stap’. Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ, zat ook aan tafel bij het programma en wacht rustig af. ‘Hoeveel ze waard zijn? Ik heb geen idee. Maar als je het heel goed doet, krijg je aandacht en zijn er andere clubs die je graag willen hebben’.

Bron: NOS

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Dez keer heeft vd Vaart wel gelijk in dit zijn twee erg goede spelers die zeker in Ajax passen .

  2. De Nees

    Deze frikandellen boer moet z’n domme praatjes voor zich houden. Liep laatst te leuren met Ziyech bij de Spurs, had van de 3-0 tegen pisvlekken vorig jaar “o zo genoten van de wedstrijd” – dat zeg je dus nooit als ajacied en zijn Westermann voordracht daarvan liggen we nog krom van het lachen. Domme ouwehoer is het.

Comments are closed.