Vertonghen en Alderweireld azen op transfervrij vertrek bij Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur vreest dat het komende zomer drie oud-Ajacieden transfervrij ziet vertrekken. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hebben onlangs een voorstel gehad om hun aflopende verbintenis te verlengen bij de club uit Londen maar vooralsnog staat er nog geen krabbel op papier. Ook Christian Eriksen beschikt over een aflopend contract en lijkt niet van plan om dat te verlengen.

Eriksen zou niet blij zijn met het afketsen van een transfer naar Real Madrid en daarom van plan zijn om zijn aflopende contract niet te verlengen. Ook van Alderweireld en Vertonghen krijgt Tottenham vooralsnog geen groen licht en een zomers vertrek ligt dan ook in het verschiet. Of beide spelers voelen voor een terugkeer naar Ajax zal moeten worden afgewacht maar Mike Verweij en Valentijn Driessen van De Telegraaf lieten afgelopen week in hun podcast weten dat Marc Overmars er goed aan zou doen om beide Belgen te polsen voor een terugkeer naar Amsterdam. Alderweireld (31) en Vertonghen (33) zouden echter ook nog kunnen kiezen voor een laatste financieel aantrekkelijke transfer en dan zal een terugkeer naar Ajax helemaal niet meer gebeuren.

Bron: De Telegraaf

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Wat moeten wij hier mee we hebben van deze spelers genoten maar we moeten niet willen de selectie aan te vullen met verzadigde spelers het houd een keer op en ga voor de jeugd.

Comments are closed.