Mazraoui: ‘Ik las dat Dest de strijd al had gewonnen terwijl ik nog helemaal niet begonnen was’

Noussair Mazraoui kende door blessureleed een moeizame start dit seizoen, maar wil nu weer vlammen voor zijn club en land. Mazraoui is naar eigen zeggen nu pas klaar om in Amsterdam de concurrentiestrijd aan te gaan met Sergiño Dest. Mazraoui erkent dat Dest het goed heeft gedaan toen hij noodgedwongen moest toekijken. “Dan kan het snel gaan in het voetbal. Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd. Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen. Terwijl ik überhaupt nog helemaal niet aan een strijd was begonnen.”

“Als je er even niet bent, vergeten mensen al snel wie je bent en wat je kan. Ach, zo gaat dat blijkbaar”, vervolgt de vleugelverdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. Mazraoui voelt de drive bij de rest van de Ajax-selectie om wederom een sterk seizoen neer te zetten en geeft aan blij te zijn dat hij weer actief onderdeel uitmaakt van de hoofdmacht.

“Mijn seizoen is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen”, aldus de back, die in de laatste drie wedstrijden aan de aftrap stond. “Ik wil de lijn van vorig jaar doortrekken, weer belangrijk zijn voor de ploeg en mooie momenten beleven. De wedstrijd tegen Chelsea (in de Champions League, 4-4, red.) was zeker lekker. Daar was ik echt aan toe.”

Related posts

2 Comments

  1. Indojood

    Offtopic: Voor die enkeling die nog meeleest hier, graag die biografie van Auke Koksucker boycotten.

    1. Charka53

      Zo leuk dat je ook een soort van reactie geeft Indojood ik zelf kijk regelmatig maar reageer niet elke keer hoor je mist de oude app wel hoor daar kon je makkelijker op en je kreeg te horen als er werd gereageerd dus dat zouden ze er moeten in brengen als het technisch mogelijk is.

Comments are closed.