Jong Ajax haalt uit tegen FC Den Bosch en stijgt naar derde plaats

Jong Ajax heeft vrijdagavond met ruime cijfers gewonnen van FC Den Bosch. Op sportpark de Toekomst werd het maar liefst 5-1 voor de ploeg van trainer Van der Gaag. Vanaf minuut één was Jong Ajax de bovenliggende partij en dat resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong door doelpunten van Ekkelenkamp en Kühn. Ook in de tweede helft was het Jong Ajax wat dicteerde en opnieuw Ekkelenkamp en Traoré zorgden voor een 4-0 tussenstand. Ongeveer een kwartier voor tijd redde Ruben da Rocha Rodrigues de eer namens de Brabanders maar het was Traoré die in de blessuretijd de 5-1 op het bord schoot. Met de overwinning stijgt Jong Ajax naar de derde plaats en hervat het na de interlandbreak de competitie met een uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Opstelling Jong Ajax: Kjell Scherpen; Liam van Gelderen, Jurriën Timber, Kik Pierie (46. Boy Kemper), Juan Castillo; Ryan Gravenberch, Carel Eiting, Jurgen Ekkelenkamp (76. Brian Brobbey); Nicolas Kühn, Lassina Traoré en Noa Lang (61. Quinten Timber).

Related posts