There are no ads, please add some


Tadic woedend: ‘Het is onmogelijk dat iemand komt en onze wedstrijd kapotmaakt’

Dusan Tadic heeft na het Champions League-duel van Ajax met Chelsea (4-4) geen goed woord over voor het optreden van scheidsrechter Gianluca Rocchi. De Italiaan stuurde halverwege de tweede helft bij een 2-4 stand in een tijdsbestek van slechts 20 seconden zowel Daley Blind als Joël Veltman met rood van het veld.

Blind beging een overtreding Tammy Abraham, waarna Rocchi het voordeel gaf aan Chelsea. Veltman kreeg de bal, terwijl de aanval doorliep, zonder opzet in de zestien op de hand, waarna zowel Blind maar ook Veltman met tweemaal geel van het veld werd gestuurd en de bal op de stip ging. Met negen man zag Ajax Chelsea alsnog langszij komen. “Je moet boos zijn. Het is onmogelijk dat iemand zó onze wedstrijd verpest”, reageert een woedende Tadic na afloop bij Veronica, doelend op scheidsrechter Rocchi.

“We hadden de controle. Ik kan niet begrijpen hoe je in dezelfde aanval twee rode kaarten kunt geven. Het was een hele andere wedstrijd geweest als dat niet gebeurd was. Ik begrijp het niet. We hadden alles onder controle”, baalt de aanvoerder van Ajax. Tadic koestert het puntje, maar het chagrijn overheerst bij de Servische spits.

“Ik vind wel dat de spelers toch trots kunnen zijn. We speelden met negen man, maar we moeten boos zijn. We hebben alles gegeven, we waren veel beter en hadden de wedstrijd moeten winnen. Ik heb zo’n avond nog nooit ervaren. Ik moet het nog even terugzien, maar volgens mij is het onmogelijk om twee rode kaarten te geven in één aanval”, aldus Tadic.

Gerelateerde posts

1 reactie

Reageren is niet mogelijk.