Gehavend Ajax O19 knap gelijk op bezoek bij Chelsea

Ajax onder 19 heeft woensdag op bezoek bij Chelsea gelijkgespeeld. Het duel voor de UEFA Youth League eindigde in 1-1. De jonge Ajacieden speelden opnieuw met een gehavend elftal omdat maar liefst acht Ajacieden met Oranje Onder 17 op pad zijn voor het WK.

Na een zwakke eerste helft kwam de ploeg van John Heitinga voor rust nog op achterstand, maar al snel in de tweede helft zorgde Terrence Douglas voor de gelijkmaker en de uiteindelijke eindstand. Na vier wedstrijden bezet Ajax onder 19 met zeven punten de tweede plek in de groep. Koploper Lille is op 27 november de volgende tegenstander.

Chelsea O19 -Ajax O19 1-1 (1-0)
33. George McEachran 1-0
51. Terrence Douglas 1-1

Opstelling Chelsea O19:
Ziger; Lamptey, Guehi, Mola, Lawrence; McEachran, Anjorin (Iling-Junior 76′), Bate; Livramento, Broja, Ballo.

Opstelling Ajax O19:
El Maach; Frei, Van Gelderen, Musampa, Douglas; Llansana (Dirksen), Warmerdam, Fitz-Jim (Martha); Pynadath (69.Tasci), Brobbey (60.De Waal), Pinas.

Related posts