‘Ten Hag nummer één kandidaat bij Bayern Munchen; via tussenpersonen al contact’

Erik ten Hag is de belangrijkste kandidaat op het lijstje van Bayern München om de zondagavond ontslagen Niko Kovac op te volgen, zo weet Sky Deutschland te melden. Diverse namen worden gelinkt aan de vacature bij Bayern. Naast Ten Hag worden ook Massimiliano Allegri en José Mourinho in verband gebracht met de topclub. Volgens Sky Deutschland prijkt de naam van  Ten Hag al een lange tijd op de radar van Bayern en is de coach de belangrijkste kandidaat om aan de slag te gaan in Beieren. De huidige trainer van Ajax werkte tussen 2013 en 2015 al bij Bayern en had toen de leiding over het tweede elftal van de Duitse recordmeister. Via tussenpersonen zou er, volgens het Duitse medium, inmiddels ook contact zijn tussen Ten Hag en Bayern.

Sky Deutschland stipt echter wel aan dat Ten Hag gedurende het huidige seizoen niet van club gaat veranderen. Bayern zou Ten Hag mogelijk komende zomer willen overnemen van Ajax. Ajax zou niet dwars willen liggen bij een mogelijke overstap van de trainer. De 49-jarige Ten Hag, die nog tot medio 2022 vastligt in de Johan Cruijff ArenA, zou volgens de tv-zender klaar zijn voor ‘de volgende stap’ in zijn loopbaan.

Volgens diverse Italiaanse media en ook BILD is ook Allegri een van de favorieten om het roer over te nemen bij de huidige nummer vier van de Bundesliga. Assistent-trainer Hans Flick neemt voorlopig de honneurs waar bij Bayern.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.