Live Chelsea – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Chelsea op het programma en na de thuiswedstrijd (0-1) hebben de Ajacieden iets recht te zetten tegen de club uit Londen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Chelsea – Ajax begint dinsdag om 21:00 uur.

Selectie telt twintig spelers
Ajax is maandagmiddag met twintig spelers afgereisd naar Londen. Donny van de Beek, Edson Álvarez en Lisandro Martínez behoren gewoon tot de selectie nadat zij vrijdagavond tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle geblesseerd het veld moesten verlaten. Omdat de UEFA-regels voorschrijven dat Ajax maximaal achttien spelers mag opnemen in de wedstrijdselectie, vallen er dinsdag nog twee spelers buiten de boot. De verwachting is dat de keuze van trainer Erik ten Hag op Kjell Scherpen en Zakaria Labyad valt.

Selectie Ajax
Andre Onana, Bruno Varela, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Siem de Jong, Razvan Marin, Zakaria Labyad, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic,Quincy Promes, Hakim Ziyech

Italiaan Rocchi fluit duel op Stamford Bridge
De UEFA heeft Gianluca Rocchi aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. De Italiaanse scheidsrechter wordt geassisteerd door zijn landgenoten Filippo Meli en Giorgio Peretti. Maurizio Mariani is de vierde official op Stamford Bridge. Paolo Valeri (VAR) en Ciro Carbone (assistent VAR) volgen het duel met videobeelden.

Lampard kan weer beschikken over N’Golo Kanté
Manager Frank Lampard kan dinsdagavond weer beschikken over N’Golo Kanté. De Fransman moest in de afgelopen weken een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, waaronder het Champions League-treffen met Ajax in de Johan Cruijff Arena, maar lijkt dinsdagavond weer inzetbaar. ‘Natuurlijk is hij een enorm belangrijke speler voor ons. Hij is een van de beste middenvelders van de wereld en dat is hij al een paar seizoenen lang’, aldus Lampard op de persconferentie.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts