Jong Ajax onderuit tegen FC Volendam: 1-3

Jong Ajax heeft maandagavond verzuimd om koploper SC Cambuur op een punt te naderen door de thuiswedstrijd tegen FC Volendam met 1-3 te verliezen. In de eerste helft had Jong Ajax de kans om de score te openen maar met name Gravenberch en Mendez lieten de kans liggen. In de tweede helft opende de ploeg van Wim Jonk de score en nadat kort daarop de 0-2 viel leek de wedstrijd gespeeld. Het was echter Gravenberch die de aansluitingstreffer scoorde maar daarbij ook gelijk geblesseerd het veld moest verlaten. Jong Ajax drong nog wel aan op de gelijkmaker maar het was Volendam dat in de blessuretijd de 1-3 scoorde. Door de nederlaag blijft Jong Ajax vierde op de ranglijst met 23 punten uit 13 gespeelde wedstrijden. 

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Q. Timber, J. Timber, Kemper, Castillo, Eiting, Gravenberch (76. Bandé), Ekkelenkamp, Kühn (59. Tethani), Traoré, Mendez (64. Ter Heide)

Related posts