Ajax O19 pijnlijk onderuit tegen Almere City O19 (Incl foto’s)

Ajax O19 kende zaterdagmiddag een slechte generale voor het uitduel van aanstaande dinsdag met Chelsea in de UEFA Youth League. Het elftal van John Heitinga ging op de Toekomst met 1-4 onderuit tegen Almere City O19. Na een kwartier spelen stond er al een 0-2 tussenstand op het bord. Pinas wist nog tegen te scoren voor Ajax O19 maar in de tweede helft liep Almere uit naar een 1-4 overwinning. En zo wist Almere City na PSV O19 ook Ajax O19 te verslaan als debutant in de O19 Eredivisie. Ajax O19 neemt het dinsdag om 16:00 uur op tegen Chelsea O19. Onze fotograaf Jacques was weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax O19: Dieker; Van Gelderen, Llansana, Musampa, Douglas; Warmerdam, De Waal, Rasmussen; Tasci, Pinas, Pynadath.

Related posts