Jaap Stam per direct gestopt als trainer bij feyenoord

Vier maanden heeft Jaap Stam het kunnen uithouden bij feyenoord. Jaap houdt de eer aan zichzelf na een reeks slechte resultaten. feyenoord verloor zondag kansloos met 4-0 van Ajax en staat nu op de twaalfde plaats in de Eredivisie. ‘Ik heb er goed en lang over nagedacht. Mijn uiteindelijke conclusie is dat het beter voor de club, de spelers en mezelf is als ik een stap opzij doe. Je weet hoe de tendens is en hoe die gecreëerd wordt. En ik ben als trainer uiteindelijk verantwoordelijk voor de resultaten”, aldus Stam. Er werd gisteren tijdens De Klassieker gezongen:’ Japie nog één jaar’ maar daar gaat meneer Stam dus niet op in. Toch nog bedankt voor de vermakelijke wedstrijd Jaap!

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Gelijk heeft hij wat heeft hij geleden nu kan hij weer tot rust komen en weer een normaal leven leiden en het is wel een waarschuwing voor de trainer die er over na denkt om bij die kakkies aan het werk te gaan het kost je jaren van je leven om bij die halve garen te werken.

Comments are closed.