Ajax Vrouwen spelen gelijk in return Eredivisie Cup (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben de return in de Eredivisie Cup tegen Heerenveen met 1-1 gelijkgespeeld en dat was voldoende na de 0-2 winst van vorige week in Friesland. Vonkova schoot al na een kwartier de 1-0 voorsprong op het scorebord en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft kwam Heerenveen langszij door een strafschop. De bezoekers roken bloed en gingen op jacht naar meer treffers. Na een snelle uitbraak raakte Heerenveen de paal. De Ajax Vrouwen konden tien minuten voor tijd opgelucht ademhalen toen Quinty Sabajo (Heerenveen) haar tweede gele kaart kreeg en dus moest inrukken. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig op sportpark de Toekomst.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most (46. Van Diemen), Van Lunteren (66. Dijkstra), Salmi, E. Jansen, L. Bakker, Van de Velde, Zeeman (73. Munsterman), Vonkova, E. Bakker en Akkerman.

Related posts