There are no ads, please add some


Zaterdag traditionele (gedeeltelijk) open training in aanloop naar Klassieker

Ajax werkt zaterdag op De Toekomst de laatste training af voor de klassieker. De oefensessie is traditioneel (gedeeltelijk) open voor publiek om zo onze jongens te steunen. Er worden geen activiteiten gepland zoals een handtekeningensessie, zo meldt AjaxLife. De training begint rond 10.30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom het eerste deel van de oefensessie. Het idee is om samen te komen op vakken C en D van de Bobby Haarms-tribune.

Het tweede deel van de training gaat achter gesloten deuren verder op een ander veld. Bezoekers die met de auto komen, kunnen voor 3 euro parkeren op het terrein van Borchland. Ajax vraagt speciaal aandacht voor het bezit en het afsteken van vuurwerk op De Toekomst. Dit is bij wet verboden, zo waarschuwt de club op de eigen website. Bij het overtreden hiervan kunnen sancties worden opgelegd. Extra hard zingen en springen dus maar! De spelers kunnen richting de klassieker wel een extra hart onder de riem gebruiken.

De aftrap van de Klassieker Ajax – Feyenoord staat zondagmaiidag gepland; aanvang 16.45 uur.

Gerelateerde posts

2 reacties

    1. Charka53

      Zeg Helse Famkema hebben we nu niet genoeg gelul gehad gebruik je verstand eens als je het heb.

Reageren is niet mogelijk.