There are no ads, please add some


Blind: ‘De F-side is fantastisch maar tja; de lange zijde en de overkant…’

Na de met 0-1 van Chelsea verloren wedstrijd vraagt Daley Blind zich af of de verwachtingen in aanloop naar het duel niet te hoog waren opgeklopt en wijst naar de kritische fans. In gesprek met Ajax Life moet bij Blind ‘iets van het hart’ over de sfeer in de ArenA, die hij minder vond dan bij andere Europese wedstrijden. “Achter het doel, op de F-side, gaat het iedere wedstrijd volle bak en dat is fantastisch om te zien. De harde kern doet het geweldig, maar er zijn ook veel mensen die niet bij de harde kern zitten”, aldus Blind. “De lange zijde aan de overkant, ja. Maar misschien hebben we onszelf wel in die positie gebracht en ze iets te veel verwend.”

Blind erkent dat het spel van Ajax slordig was, net als bij het gewonnen duel met RKC Waalwijk (1-2). “Euhm, ja… RKC-uit was een wedstrijd apart. En om van Chelsea te winnen moet je top zijn en dat waren we bij vlagen niet. Je moet een gelijkspel uit het vuur slepen, daar hebben we als team voor gestreden. En hoeveel kansen heeft Chelsea gehad? Een paar mogelijkheden en kansjes vanaf de zijkant.”

Gerelateerde posts