Verweij verwacht vertrek Gravenberch aan einde van seizoen

Ryan Gravenberch staat te boek als een van de talentvolste spelers op De Toekomst. Gravenberch(17) werd maandagavond, voorafgaand aan het duel van Jong Ajax met Jong FC Utrecht, uitgeroepen tot Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie. Toch verwacht Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf niet dat Gravenberch zijn aflopende contract bij Ajax gaat verlengen. De talentvolle middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2021.

‘Gravenberch heeft na dit seizoen nog één jaar contract en Mino Raiola is zijn zaakwaarnemer. Tel maar uit. Hij gaat op deze manier niet verlengen, denk ik. Ajax zal hem dus willen verkopen’, aldus Verweij. Gravenberch debuteerde vorig seizoen tijdens PSV-Ajax in het eerste elftal en speelde dit seizoen tot op heden slechts twintig minuten mee in het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard, dat met 5-0 gewonnen werd.

Related posts