Gametalk Ajax – Chelsea: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat woensdagavond de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma en komt het Engelse Chelsea FC op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Chelsea begint woensdag om 18:55 uur.

Lampard moet puzzelen, veel blessures bij Chelsea
Manager Frank Lampard mist woensdagavond liefst vier spelers en daarmee treft Ajax een gehavend Chelsea, zoals wij eerder al wisten te melden. Zowel Kanté (liesblessure) als Barkley (enkelkwetsuur) miste dinsdag de laatste training en zijn achtergebleven in Londen. Van Andreas Christensen en Antonio Rüdiger was het al eerder bekend dat zij de wedstrijd tegen Ajax niet gaan halen.

Ten Hag: ‘Ajax is niet de favoriet tegen een Premier League-club’
Ajax bereikte vorig seizoen de halve finale van de Champions League en staat dit seizoen na twee wedstrijden met zes punten aan kop in groep H. Toch blijft trainer Erik ten Hag voorzichtig en ziet hij Ajax niet als favoriet tegen Chelsea. ‘We zijn zelfbewust, moedig en gaan voor de winst. Maar ik blijf erbij dat Ajax geen favoriet is als we tegen een Premier League-club spelen’. Ten Hag benadrukte dat het voor Ajax belangrijk zal zijn om het tempo van de wedstrijd te dicteren. ‘Dat betekent vooral dat we heel goed aan de bal moeten zijn en geduld moeten tonen, zodat we niet in het hoge tempo van Chelsea mee moeten’.

Roemeen Hategan fluit Ajax – Chelsea
De Roemeen Ovidiu Hategan is door de UEFA aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Hategan zal woensdagavond worden bijgestaan door de assistent-arbiters Octavian Sovre en Sebastian Gheorghe. Sebastian Coltescu is aangesteld als vierde official terwijl Szymon Marciniak en Tomasz Kwiatkowski de rol van VAR zullen vervullen.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Er van uitgaan dat het tegen RKC ruk was en we in de chempions leak altijd boven ons uit stijgen ga ik voor een ,3-2 overwinning.

  2. Charka53

    Heb ik me daar even in vergist we waren niet op z’n best maar we zijn flink genaaid door de VAR.

Comments are closed.