Ook Eredivisie-uitduel zonder supporters dreigt na pyro-actie

De protestactie met veel vuurwerk van de Ajax-supporters tijdens het uitduel tegen RKC Waalwijk van afgelopen zaterdagavond krijgt mogelijk nog een vervelend staartje. De supporters protseteerden met de actie tegen het besluit van de UEFA dat Ajax geen uit-supporters mag meenemen naar het uitduel tegen Chelsea in de Champions League. Volgens AjaxLife dreigen de supporters nu echter wellicht ook een Eredivisiewedstrijd te moeten gaan missen want Ajax hangt nog een voorwaardelijke straf boven het hoofd wegens eerdere wanordelijkheden met vuurwerk.

Joël Veltman snapt de supporters maar keurt de actie niet goed. “Ik snap hun teleurstelling, maar om dat zo te uiten gaat wat ver”, is hij kritisch op de achterban. Voor Ajax rest er weinig anders dan de straf te accepteren en Veltman vindt het jammer dat de uitfans er niet bij zullen zijn op Stamford Bridge: “In Engeland zitten de fans er meestal bovenop en zeker Europees hebben we gezien hoe belangrijk ze voor ons zijn. Dat ze er niet bij zijn is dus een teleurstelling.”

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    ? applaus mannen denk nu eens een keer na voor dat je wat gaan doen of werken die grijze massa’s niet bij jullie.

Comments are closed.